Home > Vinkit > Markoolion mietteitä ammatinvalinnasta

Markoolion mietteitä ammatinvalinnasta

June 29th, 2016

Marko Lehtosalo, joka tunnetaan nimellä Markoolio, on musiikkitaiteilija, jonka monipuolinen lahjakkuus on tehnyt hänet kuuluisaksi monin eri tavoin. Hän levyttää omia sävellyksiään, jotka hän myös sanoittaa itse, näyttelee sekä esiintyy koomikkona. Energinen Markoolio jakaa ajatuksiaan myös sosiaalisessa mediassa, josta jokainen kiinnostunut voi lukea hänen mietteitään. Markooliolla on niin Suomen kuin Ruotsinkin kulttuurista elettyä kokemusta, joka on rikastuttanut miehen ajatusmaailmaa.

Kokemuksistaan Markoolio kertoo huumorin välityksellä erityisesti lauluissaan, jotka kuvaavat usein juhlimista, ryyppäämistä sekä tietenkin kannanottoja naisväestä. Hänet nähdään monesti televisiossa joko juontajana tai muutoin ohjelmaan osaaottavana henkilönä tai hauskuuttamassa kuuntelijoita radio-ohjelmissa. Näistä rooleista hänet on palkittu useampana vuotena. Yrittäjyyskään ei ole jäänyt Markooliolta kokematta, sillä hän omistaa yökerhon.

Markoolio on hyvä esimerkki miehestä, joka käyttää lahjojaan ja tekee työtä monella eri rintamalla. Mikä vetäisi tällaisen miehen mielen muuhun toimintaan tai vaikkapa vain laiskotteluun ja nukkumiseen? Markoolio on koettanut onneaan myös pokerin pelaamisessa, sillä hänellä on mielipiteensä siitäkin. Hän väittää haaveilleensa ammattipelaajan urasta, joka toisi hänelle kasoittain rahaa ja helpon elämän nettipelin ansiosta. Jotkut hänen tutuistaan ovat todellakin luoneet itselleen todellisen pokeriuran jolla he ovat helpontuntuisesti rikastuneet, mutta Markoolio tuntee myös niitä, jotka ovat jättäneet haaveensa parin vuoden yrittämisen jälkeen.

Markoolio on pohjimmiltaan realistinen ja kehottaakin pokerinpelaajan urasta unelmoivia miettimään tarkoin, miten paljon alaan upottaa aikaa ja uhrauksia. Rikkauksien sijaan pelaajaa saattaa odottaa kuiva konkurssi ja köyhyys. Hän siis ymmärtää hyvin uhkapelaamisen riskit. Pokerin pelaamiseen ja siihen tutustumiseen löytyy runsaasti apua netistä, esimerkiksi pokerin säännöt on jokaisen hyvä kahlata läpi. Parhaiten pelissä menestyvät ne, jotka viihtyvät tietokoneen kyljessä ja ne, jotka pelaavat pokeria kohtuudella jatkuvasti taitojaan kehittäen.

Ei ole lainkaan uskottavaa, että Markoolio keskittäisi lahjansa yhdelle alalle, vaikka se kuinka tekisi hänet rikkaaksi. Mies on luotu esiintyväksi taiteilijaksi, ja siksi hän on tapetilla niin monin eri tavoin kuin vain suinkin pystyy.

Categories: Vinkit Tags: